Появи се уникална снимка на Меси с екипа на Атлетико (М)


Появи се уникална снимка на Меси с екипа на Атлетико (М)
Снимка: torcedores.com

4961 0

Барселона победи големия си съперник за титлата през този сезон Атлетико (Мадрид) в мач от първенството, като единственото и победно попадение бе дело на Лионел Меси. След мача треньорът на мадридчани Диего Симеоне заяви, че ако аржентинецът е бил облякъл фланелката на Атлетико, то победата щеше да бъде за "дюшекчиите".

Шанс да видим Меси в екипа на мадридския гранд няма, тъй като цялата му професионална кариера е преминала на "Камп ноу", а наскоро той преподписа с каталунците и вероятно ще завърши кариерата си в клуба. Но дали наистина няма шанс?

Всъщност, има. Испанският AS разкри, че Лео веднъж е обличал фланелката на Атлетико. Това се е случило през 2009 година в благотворителен мач в Аржентина, в който един срещу друг са играли отборите на приятелите на Макси Родригес и Хавиер Санети. В това време Родригес беше капитан на Атлетико и отборът му игра с екипите на този клуб.

Средствата, получени от мача, са били дарени за подпомагане на деца от семейства в неравностойно положение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички