Как и защо едвам разтърваха Меси и Бурдисо в съблекалнята


Как и защо едвам разтърваха Меси и Бурдисо в съблекалнята
Снимка: Getty Images/Guliver

2898 0

Бившият аржентински национал Николас Бурдисо разкри, че между него и звездата на настоящия тим Лионел Меси е имало сериозен конфликт преди години и двамата едва не стигнали до саморазправа в съблекалнята. Това се е случило на Копа Америка през 2011 година.

"Имахме физически сблъсък в съблекалнята. Не мисля, че бях единственият, който някога е крещял на Меси, но ние можехме да се сбием в съблекалнята. Признавам, че в този момент пресякохме границата", коментира 37-годишният Бурдисо, цитиран от "Telefe".

"Започнахме да се дърпаме още на терена, когато той искаше топката и аз се опитах да му подам, но не успях. Той се ядосваше заради играта, ядоса се и заради тази ситуация. Влязохме в съблекалнята и когато видях, че Меси идва, го изчаках. Наложи се съотборниците да ни разтърват. Такива неща се случват във футбола. Лионел е истинска личност, както и аз. Всичко завърши с глоби", допълни защитникът.

Бурдисо е записал 49 мача за Аржентина, последният от тях бе през ноември 2011 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички