Луд фен на Лудогорец боядиса коня си в зелено


Луд фен на Лудогорец боядиса коня си в зелено

2391 0

Кон в зелена окраска посрещна част от футболистите на Лудогорец в разградското село Каменар, информира "Дарик".

Лудогорец стана първият български отбор без...

В сряда вечер там е бил учреден фенклуб на шампионите от 60 привърженици, но повече от 100 души са посрещнали изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев, старши треньора Георги Дерменджиев, капитана Светослав Дяков и звездите Марселиньо и Клаудиу Кешеру.

Срещата с тях била в местно заведение с лудогорски интериор - в зелено и бяло, с две фланелки на футболисти от Лудогорец на стената - на Милан Борян и Георги Терзиев, подарени от клубното ръководство след последния мач на отбора.

Заведението е собственост на председателя на фенклуба Етем Бейхан, който заедно с голяма част от съселяните си посещава всички домакински мачове на шампионите на "Лудогорец Арена". Пред локала също в зелено и бяло чакала кобилата Марта. Четиригодишното животно е бяло на цвят, но специално за случая било декорирано в зелено с безвреден спрей.

В зелено били боядисани гривата и опашката на коня, а от двете страни на корема му е нарисувана по една голяма буква „Л".

Марта е собственост на Бехчет Басри, който я използва за селскостопанска работа.

Множество снимки са си направили феновете от Каменар с любимите си футболисти, шампионите раздавали и автографи. Най-доволна от срещата била 8-годишната Нехир, която получила подписите на Марселиньо, Дяков и Кешеру върху нейна рисунка от мач на Лудогорец с Левски. Малката фенка е нарисувала и светлинното табло на „Лудогорец Арена", резултатът на него е 5:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички