Бруна - момичето, което 3 пъти краде сърцето на Неймар


Бруна - момичето, което 3 пъти краде сърцето на Неймар

10367 0

Бруна Маркезин е модел, една от най-популярните актриси в Бразилия и три пъти е гадже с голямата футболна надежда на своята страна Неймар.

Момичето се ражда на 4 август 1995 година и от най-ранна възраст родителите й започват да я готвя за модна и телевизионна кариера. На 5 години Бруна започва да участва в снимки, а образованието си получава в детска актьорска школа в Рио де Жанейро.

На 7 г. вече Маркезин получава главна роля в теленовела, където играе ролята на сираче. Тя й носи награда за най-голямо откритие в бразилското кино, слава и куп предложения за сътрудничество.

Симпатичната външност на Бруна също не остава незабелязана. През 2003 г. тя става лице на десетки местни марки, в чиито реклами се снима. Освен това продължава да играе в киното, да учи и да се увлича по нови и нови неща. Например, Бруна сериозно се е занимавала с хореография.

Бразилката обожава сладко, но заради склонността й към напълняване постоянно спортува или играе гимнастика, балет и се занимава с бойни изкуства.

Маркезин обича и да си поспива, но от това удоволствие е лишена още като дете - трябвало е да става в 6 часа, заради многобройните си ангажименти.

Златното момиче на бразилското кино и златното момче на бразилския футбол се запознават, когато тя няма още 17 г. Той е бил с 3 г. по-голям и вече има дете от бивша приятелка. Разбира се, че родителите на Бруна не били във възторг от тяхната връзка.

Възможно е една от причините за първата им раздяла е негативното отношение на нейните родители към любовта им, както и това, че Неймар се отправя да покори Европа, а любов на разстояние не оцелява. След нея Неймар смяна няколко гаджета.

След известно време Бруна и Неймар отново се сближават. Говори се, че инициатор на това е футболистът, който в знак на обич й подарил пръстен. Сигурно не е имал предвид сериозно обвързване с този подарък, но за Бруна това бил знак. Заради това, след известно време те се разделят отново, а Бруна обявява като причина за това нежеланието му да се ожени.

За трети път двойката се събира в края на 2016 г. Първоначално младите били засечени да празнуват рождения ден на актрисата. Там те се държали не като приятели, а през зимата вече не криели, че са отново заедно.

Сега двамата живеят в различни държави, но Неймар вече обеща да се ожени за момичето тази година и тогава ще им се наложи да заживеят на едно място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички