Офертите на 8888 за мачовете от 6-тия кръг на Серия А


Офертите на 8888 за мачовете от 6-тия кръг на Серия А
Снимка: архив

2685 0

Седмицата бе доста натоварена за италианските отбори. Между вторник и четвъртък се изигра междинния 5-ти кръг, а само след един ден почивка, тимовете от Серия А трябва да се заемат с ангажиментите си от кръг номер 6. 8888 вече е заредил коефициентите от уикенд мачовете. Ние ще се насочим само към най-интересните двубой с уточнението, че анализът е направен преди изиграването на междинния кръг.

На 25-ти септември ще се изиграят три мача от Серия А. Ранният сблъсък (с начален час 16:00 българско време) праща гранда Милан на гости на Петко Христов и неговия Специя. Милан изглежда и този сезон ще участва в битката за титлата. „Росонерите“ нямат загуба в първенството, а през миналата седмица загубиха за пръв път точки, при равенството срещу Ювентус. Миналата седмица обаче, „черно-червените“ бяха премазани в Шампионската лига от Ливърпул. Отборът обаче показа сериозен характер и обърна развоя на мача в края на първото полувреме, въпреки че статистическото предимство на мърсисайдци бе брутално. Специа надигра Венеция за да вземе първата си победа в първенството в мач от 4-тия кръг, с което си осигури място извън зоната на изпадащите. Едва ли е нужно да ви убеждаваме, че Милан е далеч по-класния тим и ние очакваме тяхна победа. Коефициентът за 2-ка в 8888 е 1.52, което е повече от прилично.

Три часа по-късно стартира най-интригуващият мач от деня, който противопоставя отборите на Интер и Аталанта. Шампионите вече еднолично оглавяват класирането и не изглеждат наранени от продажбата на Лукаку. Отборът няма загуба в първите си 5 мача от Серия А, но пък допусна поне по един гол в последните 4 от тях. Аталанта пък е тимът, който изповядва най-атакуващ футбол в Италия. Затова смятаме, че и двата отбора ще се разпишат в тази среща. 8888 ви предлага ставка от 1.61 за този пазар.

Късният мач от деня противопоставя отборите на Генуа и Верона. 8888 ви дава шанс да направите залог на над 100 пазара в този мач, но, за съжаление, ние нямаме идея как да го изиграем.

Първият мач в неделя дава възможност на Ювентус да излезе от кризата в домакинството си срещу Сампдория. „Старата госпожа“ ще се надява на първа победа в шампионата (ако не са взели и мача си срещу Специа от 5-итя кръг). Макс Алегри изпитва сериозни трудности, а напускането на Роналдо също не му помогна. Тимът вече изостава на цели 8 точки от Интер и няма право на още грешни стъпки. Ние смятаме, че „бяло-черните“ ще вземат трите точки срещу Сампдория, а 8888 ви предлага коефициент 1.42 за 1-ца в този мач.

Най-интересния мач от кръга определено е дербито на Рим между Лацио и Рома. Двата тима са съседи в класирането, като са разделени само от две точки. И двата отбора не допуснаха загуба в първите си три мача (Рома взе три победи, докато Лацио инкасира едно равенство), но пък бяха сразени през изминалия уикенд. „Орлите“ паднаха от Милан, след което завършиха на равно срещу Каляри. Между двата мача пък паднаха и от Галатасарай при гостуването си в Турция в мач от груповата фаза на Лига Европа. Рома пък загуби от Верона с 3:2. Това не е единствения резултатен мач за „вълците“. Преди това те сразиха ЦСКА с 5:1. Общо взето, Рома играе мачове, в които се вкарват много над 2.5 гола. Ако сте направили подобен залог преди мач на отбора, то вашият залог щеше да бъде успешен във всеки един случай от настоящата кампания. Лацио също е сред резултатните отбори, което ни кара да мислим, че този залог изглежда като повече от сигурен. 8888 предлага ставка от 1.66 за три или повече попадения в римското дерби, което ни изглежда като прекрасна възможност за залог. По-смелите от вас мога да потърсят над 3.5 или дори над 4.5 гола, където коефициентът вече скача до 4.75.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички