СНИМКА: Фен засипа с жестоки псувни Григор, защото му коствa... 150 лева?!


СНИМКА: Фен засипа с жестоки псувни Григор, защото му коствa... 150 лева?!
Снимка: Getty Images/Gulliver

5542 0

Пред бесните фенове на спортните залози няма нищо свято и всеки може да е обект на жестоки клетви. Поредното доказателство за съжаление е родният тенисист Григор Димитров, който отпадна в Индиън Уелс. Той обърка и много от сметките на любителите на спортните прогнози, тъй като коефициентите за него бяха много добри, а той пропусна 4 мачбола в мача.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА ГРИШО - ЕТО ЗАЩО ЗАГУБАТА НЕ ЗНАЧИ НИЩО

Един сръбски фен обаче очевидно не може да му прости и го засипа с безобразни обиди, които малко хора си позволяват да публикуват в социалните мрежи. Епитети като "дебил" са най-малкото, с което Григор е описан, а сърбинът дори е публикувал снимка, на която си личи, че само загубата на българина му е коствала 10 хиляди динара.

 

Никой не обича да му "бяга" по един мач, но в случая става въпрос за сума, чийто български еквивалент е около 150-155 лева. Не е чак болка за умиране, че да се заклеймява цяла една нация, нали? Ако си по-спокоен във футболните прогнози, но може да влезеш в света на "ефбет" и да грабнеш 100% бонус първи депозит при регистрация

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички