Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Порто


Прогноза за Шампионска лига: Ювентус - Порто
Снимка: Getty Images/Guliver

1763 0

Ювентус и Порто излизат тази вечер за своя мач реванш в 1/8-финалите в Шампионската лига в Торино. Първата среща на португалска земя завърши с победа на италианците с 2:0. Головете за Ювентус отбелязаха Марко Пяца и Дани Алвеш през второто полувреме.

Италианците са огромен претендент за продължаване в следващата фаза не само заради победата си като гост, но също така и заради чудесното си представяне на Ювентус Стейдиъм. Торинци имат невероятните 15 победи от 15 мача в първенството на Италия на своя стадион, а в Шампионската лига през сезона имат 1 победа и 2 равенства.

Защитата на тима е съставена от невероятни играчи, които умеят да се отбраняват и изключително рядко допускат да се стига до положения пред вратата на Джанлуиджи Буфон. По всяка вероятност Бонучи, Киелини и Бардзали ще бъдат в отбраната на торинци, което е предпоставка за оптимизъм сред италианските фенове.

В центъра на терена ще се подвизават Маркизио, Куадрадо и Пянич, а в предни позиции Паоло Дибала и Гонзало Игуаин ще тормозят защитата на португалските "дракони".

Играчите на Порто от своя страна няма какво да губят в тази среща. В очите на всички експерти, Ювентус вече е сигурен участник в следващата фаза, което ще свали напрежението от играчите на Порто.

Икер Касияс е голямата звезда на португалците. Очаква се бившият страж на Реал Мадрид да има много работа тази вечер. Данило Перейра и Ектор Ерера ще дърпат конците в средата на терена и ще захранват с топки нападателите на тима Андре Силва и Йасим Браими.

Ювентус има солидна преднина след първата среща и момчетата на Масимилиано Алегри ще бъдат доста спокойни в първите минути на терена. Качеството в тима на Ювентус е по-високо от това на техните съперници, а добрата форма на тима в домакинските мачове със сигурност ще даде отпечатък върху крайния изход на срещата.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа на Ювентус (1.70)

Рискова прогноза: Победа на Ювентус с 2 гола разлика (2.75)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички