Прогноза за Шампионска лига: Севиля - Лестър


Прогноза за Шампионска лига: Севиля - Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1517 0

1/8-финалните сблъсъци в Шампионската лига продължават на пълни обороти и тази вечер. В Испания се срещат тимовете на победителя от миналогодишното издание на Лига Европа Севиля и шампионите на Англия Лестър.

Домакините от южна Испания правят чудесен сезон до момента. Отборът се добра без особени проблеми до елиминациите в Шампионската лига, а в първенството на страната севилци са на трето място, на едва 1 точка зад втория в подреждането Барселона.

Без никакво колебание може да кажем, че Севиля е един от най-опитните турнирни отбори в Европа. Те спечелиха Лига Европа през последните 3 сезона, въпреки че голяма част от играчите напуснаха стадион Рамон Санчез Писхуан.

Треньорът Хорхе Сампаоли пое тимът от предшественика си Унай Емери и уверено можем да кажем, че се справя повече от добре начело на севилци.

Тимът има едва 2 загуби на своя стадион до момента през сезона, играе стабилно в защита и има чудесни атакуващи играчи в лицето на Бен Йедер, Вието и играещият в средата на терена Витоло.

Севилци имат срещу себе си борещият се за своето оцеляване във Висшата лига шампион Лестър. Лисиците на Клаудио Раниери играят трагично в голяма част от сезона, но винаги са способни са изиграят мач на световна величина. Рияд Марез и Джейми Варди не са играчите, направили фурор през изминалата кампания, а защитата на тима се пропуква изключително често - 43 допуснати гола в едва 25 мача от първенство.

Есента обаче бе добра за Лестър в Шампионската лига. Тимът се класира на първото място в своята група, записвайки само една загуба, при това в мач без значение в последния кръг.

Севиля са изявен фаворит в срещата, но коефицентът за тяхна победа е сравнително нисък - 1,36, затова ние ще ви предложим по-атрактивни залози с по-висока вероятна печалба.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа на Севиля + двата отбора на отбележат гол (СЛЕДИ НА ЖИВО В BET365

Рискова прогноза: Рияд Марез да отбележи гол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички