Прогноза за Серия А: Лацио - Милан


Прогноза за Серия А: Лацио - Милан
Снимка: Getty Images/Guiliver

1287 0

Дербито на 24-я кръг в Серия А противопоставя отборите на Лацио и Милан. И двата тима не се намират на желаната от тях позиция и почти са загубили шанс да се борят за топ 3, което ще им позволи да играят в Шампионската лига догодина.

Домакините от Лацио ще могат да разчитат на своята вярна публика, която да им даде сили в тежката битка срещу наранения тим на "росонерите". Римските орли ще разчитат най-вече на своята звезда в атаката Чиро Имобиле, който реализира 12 гола през настоящата кампания в Серия А. Италианският национал се разписа миналата седмица, но той не е сам в предни позиции за столичани. Марко Пароло също е в топ форма за тима на Лацио, като дори реализира хеттрик срещу Пескара.

Нападението на Лацио е доста силно през сезона, но момчетата на Симоне Ингзаги допускат леки голове, най-вече заради липсата качествена двойка в центъра на отбраната.

Милан от своя страна също са отбор, който лъкатуши сериозно в своето представяне. Росонерите има едва една победа и цели 4 загуби в последните си 5 мача от всички турнири. Измъчената победа над Болоня с 1:0 като гост не дава оптимизъм на феновете на тима, но поне момчетата на Винченцо Мотела показаха характер, след като играха над половин час с двама човека по-малко.

Юрий Куцка и Габриел Палета са наказани за червено-черните, което още повече ще дестабилизира тима. Карлос Бака и Сусо си партнират добре от началото на сезона в предни позиции, но това съвсем не гарантира на Милан успеха в тази среща.

С оглед на статистиката преди срещата, Лацио е лек фаворит срещи Милан, но като цяло и двата тима са постоянни в непостоянството си и равенството е повече от логичен резултат.

Прогноза на Sportlive.bg: Равенство (4.00 коеф. в bet365)

Рискова прогноза: Голово равенство 2:2 (15.00 коеф. в bet365)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички