Прогноза на Шампионска лига: Наполи - Реал Мадрид


Прогноза на Шампионска лига: Наполи - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/ Gulliver

1466 0

Отборите на Наполи и Реал Мадрид излизат на стадион Сан Паоло в среща реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща в Мадрид завърши с успех на "Белия балет" с 3:1.

Домакините от Наполи се намират в трудна поредица от срещи. Неаполитанци се изправиха срещу Реал Мадрид, високо летящия тим на Аталанта, шампиона на Италия Ювентус и много качествения тим на Рома. В тези срещи Наполи регистрира цели 3 загуби и само 1 победа над "римските вълци".

Дрис Мертенс се намира в чудесна форма през сезона и до този момент се отличава с 22 гола във всички турнири. Лоренцо Инсиние също е сериозна заплаха за мадридчани. Той доказа това в началото на мача на Сантяго Бернабеу, когато отбеляза красив гол от над 30 метра.

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Роналдо не игра при победата над Ейбар с 4:1 през уикенда, но се очаква да бъде на разположение за днешната среща на италианска земя. Гарет Бейл също се очаква да стартира за гостите, а в халфовата линия ще се подвизават Тони Кроос, Каземиро и Лука Модрич.

Като цяло Реал Мадрид е по-класният от двата тима, но Наполи не бива да бъде подценяван, особено като домакин. Неаполитанци имат само една загуба в последните си 10 домакинства в Шампионската лига.

Прогноза на Sportlive.bg: Равенство (3.90)

Рискова прогноза: Победа на Наполи с 1 гол разлика (4.75)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички