Прогноза на СП 2018: България - Холандия


Прогноза на СП 2018: България - Холандия
Снимка: BGNES

2140 0

Българският национален отбор по футбол излиза на стадион "Васил Левски" в мач от група А за класиране на Световното първенство през следващата година в Русия. Съперник на българите е тима на Холанция, в чийто състав личат имената на Ариен Робен, Уесли Снайдер и Мемфис Депай.

България е тотален аудсайдер в срещата и то не без причина. Нашият национален отбор по футбол има 2 победи от 2 мача у дома, но все срещу отбори, много по-слаби от Холандия - измъчена победа 4:3 срещу Люксембург и успех над Беларус с 1:0.

Съставът на Хубчев освен всичко друго е обезкървен и откъм играчи. Капитанът Светослав Дяков е с лека контузия, вратарят Владо Стоянов се контузи тежко, а Георги Миланов е извън строя за близо месец.

Ивелин Попов ще бъде в предни позиции за нашия тим, а в средата на терена по-всяка вероятност ще бъдат Георги Костадинов, Симеон Славчев и Ивайло Чочев.

Очаква се на вратата да бъде Николай Михайлов, а четворката пред него да бъде съставена от играчи на ЦСКА.

Качеството на нашите национали, без съмнение, е много ниско, но най-големият проблем на отбора е, че играчите бъркат елементарно в защитните си действия, а тонусът в играта на нашите не се вижда повече от няколко години.

Холандците не се класираха за Евро 2016, което е голяма трагедия за отбор от подобен ранг. В настоящата квалификационна група, Холандия претърпя загуба единствено от Франция като домакин.

Отборът на Дани Блинд е изключително опасен като гост. Статистиката показва, че тимът от "ниската земя" има записани 4 победи в последните си 6 гостувания. Останалите 2 мача пък бяха равенства.

Ариен Робен е голямото име в състава на Холандия. Играчът на Байерн Мюнхен страдаше от лека контузия, но въпреки това се очаква да бъде на линия за срещата в София. Робен ще тормози нашия ляв защитник Антон Недялков, който за съжаление не разполага с достатъчно класа, за да спре крилото на Байерн.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Холандия (1.50)

Рискова прогноза: Победа на холандците с 2 гола разлика (2.30)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички