Прогноза Лига Европа: Лудогорец - Копенхаген


Прогноза Лига Европа: Лудогорец - Копенхаген

2292 0

След двумесечна пауза продължават битките във втория по сила турнир на УЕФА - Лига Европа. Българският шампион Лудогорец се представи силно в групите на Шампионската лига, завоюва третото място в група с Арсенал, ПСЖ и Базел и съвсем резонно ще участва в 1/16 финалите на турнира срещу датски шампион Копенхаген.

Лудогорец се представи изключително силно в зимната си подготовка. Тимът от Разград победи тимовете на Тренчин, Зоря Луганск и Бате Борисов, а през уикенда надигра убедително с 4:0 Монтана в отложен мач от първенството на страната,

Тимът на Георги Дерменджиев не привлече гръмки имена в състава си през зимата, но пък нито един от направилите чудесен сезон до момента не бе продаден в чужбина. Най-спрягани за трансфер бяха бразилците Джонатан Кафу, Вандерсон и холандеца Мисиджан.

Копенхаген от своя страна също се представи изключително в своята група в ШЛ. Датчаните завършиха с 9 точки в група с тимовете на Порто, Лестър и Брюж. През зимната пауза обаче Копенхаген регистрира много лоши резултати - загуби от Мьолде, Спартак Москва и корейския Хюндай Моторс.

Най-голямата заплаха за Лудогорец ще бъде националът на Дания Андреас Корнелиус. Звездата на тима през есента бе Томас Дилейни, но той бе продаден Вердер Бремен през зимата за 2 милиона евро.

Като цяло двата тима са изключително равностойно, но Лудогорец ще има предимство в София, най-вече заради моментната форма на отборите. Бързите нападатели на разградчани ще имат предимство пред високите, но бавни защитници на датския тим. Ако Лудогорец играе отпуснато и със самочувствие, то най-вероятно ще бъде победител в днешната битка от турнира Лига Европа.

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Лудогорец (2.87 коеф. в bet365)

Рискова прогноза: Победа за Лудогорец с 2 гола разлика (6.00 коеф. в bet365)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички