ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Борусия Дортмунд


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Реал Мадрид - Борусия Дортмунд

3342 0

Последен ден от груповата фаза на Шампионска лига. Почти всички участници в елиминациите са ясни. Насочваме вниманието ви към група F, където интригата е само за първото място.

Реал Мадрид - Борусия Дортмунд, 21:45 часа, 7 декември

Както видяхме от битките снощи, първото място в групата е изключително важно и големите отбори се стремят да го постигнат, за да се надяват на по-лек съперник в осминафиналите. Като говорим за големи отбори, то Реал Мадрид е един от най-големите.

Първото място е основна цел за момчетата на Зидан и съм сигурен, че ще направят всичко по силите си за го постигнат. Допълнителна мотивация е и спечеланата точка в поселдната минута от Барселона в Ел Класико през уикенда. Сега пред собствена публика една победа срещу традиционно неудобния за тях немски колос Борусия Дортмунд изглежда задължителна.

Германците изглеждат в добра форма, през уикенда победиха друг участник в ШЛ Борусия М с 4:1, а миналия кръг в Лигата на богатите разбиха Легия с 8:4. Погледнато от друга страна обаче, Дортмунд има само 2 победи в последните си 5 госувания във всички турнири.

Реал се намира в серия от 10 победи и 2 равни в последните си 12 мача, като спечели всичките си 5 срещи на "Сантяго Бернабеу". В тези 12 мача паднаха цели 56 гола в двете врати, което е средно по 4,66 на мач. В последните 12 мача на Борусия във всички турнири се отбелязаха 44 гола в двете врати (средно по 3,66 на мач).

Прогноза на Sportlive.bg: Победа за Реал (1.85) 

Рискова прогноза: Над 4,5 гола в мача (3.50)  

коефициентите са на bet365

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички