ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Лудогорец - Базел


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Лудогорец - Базел
Снимка: БГНЕС

3380 0

Лудогорец излиза в мача на сезона срещу Базел в Шампионска лига тази вечер. Победа за разградчани ще класира шампионите със сигурност на трето място в групата, което означава, че на пролет ще играят в лига Европа.

Лудогорец - Базел, 21:45 часа, 23 ноември

Въпреки че мачка в първенството на Швейцария Базел не е на нивото си от предишните сезони в Шампионска лига. Единствената им точка е срещу Лудогорец в първия кръг в Базел, а "орлите" само могат да съжаляват, че тогава не победиха.

До момента във всичките си домакински двубои от Шампионска лига, не само този сезон, Лудогорец повежда в резултата, което според мен ще се случи и тази вечер. Силната атака на разградчани със сигурност ще създаде много положения за гол и прогнозата ми е че Базел ще се преучпи още преди почивката.

Швейцарците също умеят да вкарват много, а Лудогорец допусна цели 13 гола в четирите си двубоя до момента, което ме кара да мисля, че Базел също ще се разпише поне веднъж в мача.

Очаква ни един луд мач и със сигурност ще има много голове на "Васил Левски", но класата на "орлите" към момента ми се струва по-сериозна.

Заложете смело на победа за домакините, както и за над 2,5 гола в мача. Коефициентите за двете ставки на bet365 са повече от добри.

Прогнозата на Sportlive.bg: Победа за Лудогорец (2.60), над 2,5 гола в мача (2.05)

Рискова прогноза: Над 4,5 гола в мача (7.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички