ПРОГНОЗА за Лига Европа: Фенербахче - Заря Луганск


ПРОГНОЗА за Лига Европа: Фенербахче - Заря Луганск
Снимка: Getty Images/Guliver

3279 0

Днес се подновява борбата във втория по престиж футболен турнир на Стария континент - Лига Европа. Насочваме вниманието ви към двубоя от група А на надпреварата:

Фенербахче - Заря Луганск, 18:00 часа, 24 ноември

"Фенерите" се нуждаят от задължителна победа срещу аутсайдера в групата украинския Заря. Победа почти сигурно ще гарантира на турците участие в следващата фаза на турнира.

Отборът с най-многобройни фенове в Истанбул победи не кой да е, а гранда Манчестър Юнайтед в предишния кръг на турнира на собствения си Шюкрю Сараджоглу. Атмосферата на този стадион е феноменална и няма отбор в Европа, който да не изпитва дискомфорт от госуването си там.

Класата на Фенербахче е много сериозна и те се намират в серия от 5 поредни победи във всички турнири. От друга страна Заря има само една победа в последните си 5 двубоя, а шансовете на тима да промени тази серия точно днес са минимални.

Имайки предвид важността на двубоя, фанатизираната публика на домакините и формата на отборите твърдо залагам за победа на домакините.

Bet365 предлагат приятния коефициент от 1.50 за единица, а за по-смелите препоръчвам победа с 2 или повече гола за турците.

Прогнозата на Sportlive.bg: Победа за Фенербахче (1.50)

Рискова прогноза: Победа за Фенербахче с два или повече гола разлика (2.40)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички