Колонката на Sportlive: Тези 3 мача от Шампионска лига могат да ви донесат много пари


Колонката на Sportlive: Тези 3 мача от Шампионска лига могат да ви донесат много пари
Снимка: Getty Images/Guliver

2100 0

5-ият кръг от тазгодишното издание на Шампионска лига предлага изключително интересни сблъсъци, а във вторник вечер част от фаворитите имат преклено добри коефициенти за своя победа, които не трябва да бъдат подминавани. Така че екипът на Sportlive.bg избра 3 от тях, които могат да Ви донесат солидна печалба.

Спортинг (Лисабон) - Реал Мадрид

След победата в мадридското дерби Реал е лидер в класирането на Ла Лига с 4 точки пред Барселона. Така целият фокус в момента е към двубоя в Лисабон, защото той е в графата "задължителни" за момчетата на Зинедин Зидан. В първия двубой Реал показа сериозни колебания, но стигна до обрат и 2:1 на "Сантяго Бернабеу". Последва и равенство 3:3 срещу Легия, което активира "червената лампа" в лагера на испанския гранд. Първото място в групата е цел №1, така че победата за Реал е задължителна.

Прогноза: Победа за Реал Мадрид (1.61)

Борусия (Дортмунд) - Легия Варшава

"Жълто-черните" имат куп проблеми с контузени, но това не се отразява изобщо на формата на тима. В Шампионска лига тимът е безгрешен, а в гостуването си във Варшава стигна до категоричното 7:0. Сега, само няколко дни след победата с 1:0 над Байерн, едва ли Борусия ще сбърка срещу полския слабак. Освен това победата ще означава аванс от поне 2 точки пред Реал Мадрид в битката за първото място. Подробно прогноза за този мач ЧЕТЕТЕ ТУК

Прогноза: Борусия Дортмунд -2.0 азиатски хендикап (1.450)

Динамо (Загреб) - Лион

Френският гранд има страхотен шанс да се намеси в борбата за място в следващата фаза на Шампионска лига. Ювентус гостува на Севиля с куп кадрови проблеми и Лион може да се озове най-много на 3 точки от квалификация за следващата фаза. Ивайло Петев още не може да намери правилната вакса в Загреб, а победата за Лион е задължителна.

Прогноза: Лион да спечели (1.5)

Общият коефициент на тези 3 двубоя е точно 3.51 в BET365, и то за мачове, които почти сигурно излизат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички