Колонката на Sportlive: 3 мача от Лига Европа, които ще ви осигурят висок коефициент


Колонката на Sportlive: 3 мача от Лига Европа, които ще ви осигурят висок коефициент
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Започват 1/8-финалните срещи в Лига Европа. Мачовете противопоставят изключително равностойни отбори и прогнозите за днес за изключително трудни.

Най-големият фаворит в турнира Манчестър Юнайтед гостува далеч на изток в руския град Ростов. Още в първата си пресконференция на руска земя Жозе Моуриньо се оплака от условията и терена на стадион "Олимп Втори" в Ростов на Дон.

Въпреки че гостите са супер фаворит в тази среща, домакини изобщо не са за подценяване когато играят у дома. Те победиха Аякс с 4:0 в плейофа за влизане в Шампионската лига, а в групите надделяха над Байерн Мюнхен, завършиха наравно с ПСВ Айндховен и загубиха минимално с 1:2 срещу Атлетико Мадрид.

Селта Виго и Краснодар е друг мач, който привлича вниманието на любителите на залозите. Испанците са като цяло по-качественият от двата тима и дори успяха да изхвърлят от надпревара Шахтьор Донецк.

Руснаците елиминираха турския гранд Фенербахче с общ резултат 2:1, но като цяло не впечатляват в последните си срещи. Тимът е доста слаб като гост, така че ние залагаме за победа на испанците в срещата.

Третият мач, който си заслужава е този между Олимпик Лион и Рома. Гостите са много по-балансиран отбор, макар че през уикенда паднаха с 2:1 от Наполи. Наинголан, Джеко, Салах и Пероти играят страхотно помежду си, а средната линия на Лион е доста колеблива през сезона.

Прогноза на Sportlive.bg: Лион - Рома - Х2 (1.60 коеф)

Рискова прогноза: Ман. Юнайтед - 2, Лион - Рома - Х2, Селта - Краснодар - 1 (4.77 коеф)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички