Бившият собственик на Левски спонсорирал протестите, намекна Найденов


Бившият собственик на Левски спонсорирал протестите, намекна Найденов
Снимка: БГНЕС

6502 0

Цветомир Найденов, който е основен спонсор на ЦСКА 1948 чрез компанията си за онлайн и наземни залагания, е убеден, че именно Васил Божков плаща за протестите в последните 4 дни, по време на които хиляди в София и страната се включиха, възставайки срещу управляващите и случващите се процеси в България в последните години, ни най-вече месеци. 

Найденов твърди, че следва пътя на логиката и това го убеждава, че Божков финансира протестите, въпреки че няма никакви доказателства за това, че протестите срещу ГЕРБ, ДПС, Иван Гешев и дурги са финансирани от когото и да било. Ето и какво написа Найденов в личния си профил във Фейсбук, без редакторска намеса: 

"Когато избяга в Дубай излъга, че е на Балканите.

Излъга, че е на 30 мин полет от София.

Излъга, че е дисидент.

Излъга, че е плащал 20% “такса спокойствие”. Излъга, че ще извади неопровержими доказателства за корупция на управляващите. Излъга, че няма нищо общо с Лилана.

Излъга, че ще изпрати акциите на Левски на Тити Папазов по DHL.

Общо взето, досега той неотлъчно спазва единствения си житейски принцип , а именно “вярна дума да не се казва”.

Сега прочетох неговото твърдение, че не плаща за протестите. Изхождайки пак от неговата дълбока принципност да не казва вярна дума, вече получихме ясно , неопровержимо, 100% сигурно доказателство, че Черепа плаща за тези протести. И ще си позволя да направя следната прогноза:

Ако Васил Крумов Божков - Черепа, четворен убиец, бъде докаран на летище София от Дубай с белезници по съответния законов ред за екстрадиция, протестите ще спрат като с магическа пръчка".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички