Бастиен Швайнщайгер определи Каземиро за "най-добрия дефанзивен халф" в света


Бастиен Швайнщайгер определи Каземиро за "най-добрия дефанзивен халф" в света
Снимка: Guliver/GettyImages

2461 0

Световният шампион с Германия през 2014 г. и бивш капитан на "Бундестима" - Бастиен Швайщайгер, се изказа изключително ласкаво по адрес на един от настоящите играчи на Манчестър Юнайтед. Германецът също прекара известен период на "Олд Трафорд", а по време на Световното първенство по футбол говори пред клубната телевизия на тима.

Именно пред нея той определи един от последните трансфери на Манчестър Юнайтед като най-добрия дефанзивен халф в света. Става въпрос за бразилеца Каземиро, който бе привлечен през лятото от Реал Мадрид срещу над 70 милиона.

"Каземиро е един от най-добрите на тази позиция, в момента. Той "надушва" опасността доста добре. Той е добър подавач. Каземиро вкара и страхотен гол и срещу Швейцария", припомни германецът представянето на бразилеца по време на Мондиал 2022. 

Националът на "Селесао" остана резерва единствено срещу Южна Корея, докато в останалите три двубоя бе неизменна част от стартовия състав. Той се представя и на изключително високо ниво с "червените дяволи", за които има асистенция и гол след 11 двубоя във Висшата лига. 

Следете НА ЖИВО Хърватия - Бразилия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички