Алисон даде интересен съвет на колегата си Тер Щеген


Алисон даде интересен съвет на колегата си Тер Щеген
Снимка: Guliver/GettyImages

3075 0

Вратарят на Барселона Марк-Андре Тер Щеген заяви, че получава интересни съвети за борба с коронавируса от колегата му на вратата на Ливърпул Алисон Бекер. Елитният футбол в Европа бе отменен докато светът се справя с най-голямата криза на настоящата генерация.

Марк-Андре Тер Щеген, който бе част от тима на Барселона, който загуби от Ливърпул в Шампионската лига през миналия сезон говори пред ‘El Pais’ и сподели как футболистите могат да използват популярността си в социалните мрежи за добри цели. „Хубавото е, че имаме милиони последователи. С някои добре подбрани съобщения можем да помагаме на хората. Онзи ден говорих с Алисон, който ми даде съвет как да си мия ръцете. Никога не съм си помислял за това досега и вече започнах да го споделям в социалните мрежи. Това може да бъде полезно на някого“, заяви Тер Щеген.

Алисон Бекер и съпругата му Наталия, която е доктор, са посланици на добра воля на Световната здравна организация от май месец миналата година. А ето кой европейски гранд иска да привлече Тер Щеген през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички