Катастрофата на Тайгър Уудс: Притеснителни разкрития от разследването


Катастрофата на Тайгър Уудс: Притеснителни разкрития от разследването
Снимка: Guliver/GettyImages

2645 0

Легендарният голфър Тайгър Уудс оцеля в жестока катастрофа, след която трябваше да претърпи операция на краката заради фрактури, но проблемите пред него далеч не са приключили. Освен че кариерата му в професионалния тур е застрашена заради травмите, в комбинация с тежките проблеми с гърба, които има, но и разследването на инцидента показа няколко притеснителни разкрития. 

Оказва се, че не са направени проби за алкохол или наркотици в кръвта на Уудс - нещо, което по принцип е практика при катастрофи, особено когато в произшествието не е имало други участници. 

Също така камерите, които снимат въпросния участък, показват, че Уудс не се е опитал по никакъв начин да предотврати инцидента и липсва спирачен път на автомобила му. Полицията обяви тези подробности и говорител на властите разкри, че е взета заповед за обиск на автомобила, както и разкодиране на бордовия компютър на превозното средство с цел изясняване на подробностите преди тежкия инцидент. 

Според основната версия. Уудс е заспал зад волана, което оправдава липсата на реакция и спирачен път. Всеизвестен факт е, че Тайгър страда от безсъние в последните години, за което е използвал и медикаменти. Според един от свидетелите на катастрофата, голфърът е бил в безсъзнание, не е напуснал колата на собствен ход и не е разбирал сериозността на състоянието си. 

Още по темата: 

Какво е състоянието на Уудс след инцидента? 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички