Ценителят на телешкия стек Дейвид Бекъм става веган?


Ценителят на телешкия стек Дейвид Бекъм става веган?
Снимка: Getty Images/Guliver

2334 0

Някогашната футболна звезда Дейвид Бекъм, който продължава да е един от най-добре платените футолисти в света дори след края на кариерата си, може и да се превърне във веган, изключвайки всякакви животински продукти от менюто си. Причината - той и семейството му се влюбили във веган ресторант, в който са заведени от вманиачената по здравословното хранене Виктория Бекъм.

Семейството е посетило популярен нов веган ресторант, като по думи на дизайнерката всички много са харесали предлаганото там и са говорили да извадят животинските продукти от домашното си меню.

Пош спайската използва профила си в социалната мрежа Instagram, за да сподели, че децата са останали очаровани от ястията, които са опитали, а Дейвид се е влюбил във веган бургера. Въпреки това много трудно е да видим бившият ас на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид да внесе промени в менюто си. Той е ценител на много различни животински продукти, сред които гъши дроб, телешко месо и всякакви морски дарове. Междувременно Дейвид Бекъм отправи изключително предложение на Лионел Меси - вижте какво тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички