Арестуваха звезда на НБА заради побой над приятелката си (СНИМКИ)


Арестуваха звезда на НБА заради побой над приятелката си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1480 0

Крилото на баскетболния Шарлот Хорнетс - Майлс Бриджис, който беше и най-добър реализатор на тима през миналия сезон в НБА, бе арестуван в Лос Анджелис по обвинения в домашно насилие, информира TMZ.

Официално не беше обявена причината за ареста му, но според медията става въпрос за посегателство над половинката му Мишел Джонсън.

Самата тя написа емоционален пост в профила си в Instagram, придружен със снимки. Джонсън показа следите от насилие по лицето и тялото си. От поста й става ясно, че виновник за това е Бриджис.

Фрактура на носа, счупена китка, спукано тъпанче, скъсани мускули на врата. Бях душена и имам сериозно мозъчно сътресение", разказва Джонсън.

" Позволих на човека да разруши гнездото ни, да ме малтретира по всички възмогни начини и да травмира децата ни за цял живот. Няма да позволя на хората около него да продължат да ме карат да мълча и да лъжа, за да го защитя. Нямам нужда от съчувствие, искам само това да не се случва на никого. Децата ми заслужават нещо по-добро", написа тя.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички