Виктория Варга - една от най-красивите футболни половинки (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


Виктория Варга - една от най-красивите футболни половинки (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Instagram

24709 0

За никого не е тайна, че футболистите имат най-красивите гаджета. Дали футболистите са мъже, които привличат жените с външния си вид, или по-скоро с годишните си възнаграждения е въпрос, чийто отговор не знаем, но сега ще докажем тезата, че именно този вид спортисти имат най-красивите представителки на нежния пол до себе си.

Грациано Пеле - играч на китайския Шандонг Луненг. Италианецът заряза изявите си в Англия с екипа на Саутхямптън, както и тези в националния отбор на родината си и за мина за азиатската страна, където заплатата му не е за подценяване.

Той напусна "светците" през лятото на 2016 година, когато подписа договор, според който се превръща в петия най-високоплатен играч в света с възнаграждение от 16 милиона евро. Вярно, до сега класацията се е променила, но не и заплатата на италианеца.

ГАЛЕРИЯ С ПРЕЛЕСТНАТА ВИКИ ВАРГА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В SPORTLIVE.BG

Жената до него? Унгарската красавица - Виктория Варга. Родената през 1991 година моделка е познато лице в родината си, като може да се похвали и с близо 1/4 милион последователи в социалната мрежа Instagram. Красотата ѝ не може да се отрече.

ГАЛЕРИЯ С ПРЕЛЕСТНАТА ВИКИ ВАРГА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В SPORTLIVE.BG

Двамата с Пеле имат силна връзка, която датира от повече от две години. Красавицата често пътува до Китай, за да се среща със своя любим, но още по-често посещава и се снима на екзотични места, като с фотосите си безспорно радва почитателите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички