ВИДЕО: Моторист целуна родна репортерка в подкрепа на Кубрат Пулев


ВИДЕО: Моторист целуна родна репортерка в подкрепа на Кубрат Пулев
Снимка: интернет

3406 0

Млад моторист е целунал родна репортерка по време на интервю, за да покаже своята солидарност с разследвания боксьор Кубрат Пулев, обвинен в сексуално насилие заради същата проява, но в САЩ. Клипът бе разпространен във Facebook страницата на Sofia Riders. Забавната ситуация се случи днес, докато течеше официалното откриване на мотосезона в София.

Мотористът заяви: "Подкрепям българския спорт" и целуна изненадващо за самата нея журналистката, която реагира хладнокръвно. За старта на мотосезона в София се събраха хиляди мотористи от цялата страна.

Както е известно, Пулев целуна по устните американската репортерка Дженифър Равало-Джени Суши, докато тя се опитваше да му вземе интервю. Това се случи непосредствено след победата на българина над Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния. Равало прие с усмивка целувката и дори благодари, но впоследствие бе посъветвана да потърси дивиденти от случилото се и вече иска да съди за тормоз боксьора ни. Ударната си подкрепа към Кубрат изрази и волейболната звезда Теодор Салпаров. Вижте как го направи в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички