Суши: Аръм и Пулев са лъжци! Кубрат ме целуна с кървава уста, а после ме хвана за дупето


Суши: Аръм и Пулев са лъжци! Кубрат ме целуна с кървава уста, а после ме хвана за дупето

7696 0

Лицензът на Кубрат Пулев да се бие в Калифорния отново е силно застрашен, благодарение на последното интервю на Боб Аръм по адрес на Джени Суши. Репортерката и неиният адвокат Глория Алред се въоръжиха с нови доказателства срещу боксьора и неговия мениджър и на пресконференция в сряда след полунощ българско време поискаха нови наказания и за двамата.

Равало отново подчерта, че е станала жертва на сексуален тормоз и обвини легендарния боксов агент в лъжи, с които е съсипал допълнително както репутацията ѝ, така и психическото ѝ състояние.

"Боб Аръм е топ промоутър в бокса, но промотира абсолютни лъжи. В интервюто си за IFL TV дава грешни сведения за случилото се. Никога не съм била в тренировъчния лагер на Пулев, и никога не съм се "заигравала" с него. Никога не съм се държала като гадже на Пулев. Никога не съм настоявала усилено да получа акредитация за мача срещу Богдан Дину. Не съм била приятелка на Кубрат Пулев. Неговите думи и действия са разстройващи и съсипват репутацията ми на репортер", категорична беше "Царицата на голото суши". 

"Боб Аръм вярва, че Пулев е жертва, но той не е! Той беше наказан заради сексуален тормоз. Той хвана лицето ми и ме целуна с кървавата си уста, а след това хвана дупето ми. Не съм се съгласявала да ме целуна, или да ме хваща за дупето. Нито една жена не трябва да преминава през това без съгласието си.

Очевидно е, че Кубрат Пулев и Боб Аръм не съжаляват за действията си и не разбират какво е сексуален тормоз. Боб Аръм промотира лъжи и не се интересува кого наранява или разрушава", завърши позицията си Джени Суши. Както е известно, българинът беше наказан с отнемане на лиценза за 6 месеца, 2500 долара глоба и задължително явяване на курс срещу сексуален тормоз.

Следващото изслушване е на 22-и юли тази година и, ако Комисията сметне обвиненията на Равало и Алред за правилни, нищо добро не чака боксовия тандем. Какви наказания поискаха за Пулев и Аръм може да видите в тази статия

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама