SportLive на терена на бар "Петък"


SportLive на терена на бар "Петък"
Снимка: бар Петък

1536 0

Декември месец е времето, в което работата малко или много отстъпва на забавленията. Нормално, когато навсякъде има различни партита буквално всеки ден. И екипът на Sportlive.bg се възползва отпимално от възможността да изиграе последния си мач за сезона, завършвайки успешната кампания в бар „Петък“.

Срещата започна веднага след последния съдийски сигнал на дербито ЦСКА – Лудогорец, като първата част премина в спокойно темпо и приказки с колегите на по питие. В края на полувремето темпото беше ускорено, което положи основата на силното представяне през втората част.

Спонтанно срещата се прехвърли на терена на бар „Петък“, който не беше скоростта в играта се ускори под звуците на хип-хоп ритми от близкото минало. Играчите показаха перфектна игра както на дансинга, така и край масата, пълна с различни коктейли и високо градусови напитки.

В края на мача резултатът беше категорично в полза на нашия екип, което ни наведе на мисълта, че можем да открием предсезонната подготовка на същото място, където завърши кампанията ни – на терена на бар „Петък“, започвайки по възможно най-добрия начин новата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички