СНИМКА: Шакира проговори за отношенията им с Пике


СНИМКА: Шакира проговори за отношенията им с Пике
Снимка: Getty Images/Guliver

3171 0

Колумбийската певица Шакира разкри какви наистина са отношенията ѝ с нейния любим Жерар Пике. В последно време пресата изобилства от слухове, че красавицата и защитникът на Барселона са се разделили, като Шакира се е изнесла от общия им дом с двете им деца.

"Ние с Жерар се допълваме един - друг. Много си приличаме в различни неща, дори празнуваме рождените си дни на една и съща дата. Двамата сме пълни с емоции и искаме да живеем на максимална скорост. Но в него има малко повече спокойствие, а аз съм склонна много да драматизирам", разкри певицата в интервю за Canale 5.

"Той много ме промени за последните шест години. По-рано гледах скептично на романите с футболисти. Но след това срещнах Жерар. Така съдбата се надсмя над мен", допълва колумбийката.

Шакира също сподели, че няма нищо против с футболиста да имат трето дете.

"Ако това стане, ние много ще се радваме. Но сега имаме двама сина, а понякога изглежда, че те са три пъти повече. Невероятно е - постоянно сме в движение, постоянно се отдаваме на децата. Те растат весели и чудесни, но идва вечерта и аз съм като изцеден лимон", обяснява хубавицата.

30-годишният Пике и 40-годишната Шакира са заедно от 2010 година. Двойката има две момчета - Милан и Саша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички