Роналдо и Бадр Хари - история на "дружбата" им


Роналдо и Бадр Хари - история на "дружбата" им

34001 0

За отношенията между футболиста Кристиано Роналдо и кикбоксьора Бадр Хари има много легенди. Footballsmile.ru предлага на феновете само фактите, без всякакви спекулации. И какво може да бъде по-очевидно от снимките и видеата?

За начало, ще разкрием кой е Бадр Хари. Това е един марокански кикбоксьор, който дълго време е живял и е работил в Холандия. Бадр даже има холандски паспорт.

Ето как той "измъчвал" съперниците си, въпреки че не може да се каже, че е звезда от първа величина на кикбокса.

Трябва да се отбележи, че прякорът на Хари е Златното момче. На английски - Golden Boy, именно такова признание някога получи Кристиано Роналдо. Съвпадение ли е?

Но да се върнем на Бадр. Сред познатите на този човек има немалко известни личности. От рап изпълнители до най-важния човек в Чечня. Да, да, Бадр Хари е приятел с Рамзан Кадиров.

Дори и в Терек може да забележим Хари заедно с Кадиров.

Съдейки по всичко, Роналдо и Хари са се срещнали именно на поредното ВИП-парти, където мароканецът е редовен гост. Момчетата намерили много общо помежду си: набори са, и двамата обичат здравословния начин на живот, и двамата демонстрират хубави тела.

За да се опознаят по-добре, Бадр поканил Кристиано на гости в Мароко. Първата такава визита се състоя през есента на миналата година. Тогава Хари лично излезе на улицата и обеща да набие всеки, който каже и една лоша дума за знаменития му гост. Смелчаци, готови да изпитат яростта на Бадр на гърба си, не се намериха. Роналдо бе приет много добре.

Оттогава, както стана известно, Роналдо лети до Мароко, за да посети приятеля си, едва ли не всяка седмица с частен самолет. В Реал даже опитаха да забранят на футболиста толкова много полети, но Кристиано пренебрегна желанието на Флорентино Перес и други шефове и в Инстаграм профилите на двамата спортисти се появиха нови общи техни снимки.

Веднъж и Бадр върна посещението на приятеля си и се появи на тренировъчната база на Реал Мадрид.

Мнозина си задават въпроса: Роналдо и Хари гейове ли са или просто приятели? В предаване по френската телевизия направо обявиха, че става въпрос за първото.


TPMS : Cristiano Ronaldo en couple avec un... by nonstopzappingofficiel

Нов, в допълнение към думите и предположенията, медиите и обикновените фенове нямат никакви основания да вярват в романтични отношения между Хари и Роналдо. Самите те, разбира се, не коментират нищо. Даже и на Кристиано, и на Бадр честичко им присписват нови романси с красавици от модния бизнес. Което не пречи на приятелите отново и отново да излизат заедно, да си организират шумни съвместни партита. На които, между другото, липсват момичета...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички