Привикаха Роналдо в САЩ, за да даде ДНК във връзка с обвинението

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще предостави на полицията в Лас Вегас образец от своята ДНК, съобщи Bleacher Report, позовавайки се на сайта TMZ. Твърди се, че футболистът се е съгласил да сътрудничи на полицията в американския град, за да помогне в разследването на случая с обвиненията в изнасилване от американката Катрин Майорга.

Информацията гласи, че пробата на Роналдо ще бъде сравнена с "остатъчен материал" по роклята на "жертвата". Според адвоката на футболиста става дума за "стандартна процедура", но в САЩ пишат, че е излязла съдебна заповед в Лас Вегас. Суперзвездата ще трябва да пътува до САЩ, за да даде исканата проба. Това ще наруши подготовката му с отбора за пролетния полусезон.

Известен порноактьор защити Роналдо от обвиненията в изнасилване

Италианският порноактьор Роко Сифреди изказа подкрепата си към звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе обвинен в изнасилване от американк...

НЯКОЛКО ФАКТА, КОИТО ОБОРВАТ "ИЗНАСИЛВАНЕТО" НА МАЙОРГА ОТ РОНАЛДО

Както е известно, бившият модел и учителка обвини Роналдо е изнасилване, случило се през 2009 година в Лас Вегас. Тя разкри, че тогава е получила от португалеца 375 000 долара, за да си мълчи за случилото се.

През изминалата 2018 година Майорга реши да говори публично за случилото се и полицията започна разследване. Самият Роналдо обяви, че американката се опитва да си спечели известност и пари по този начин и обвиненията Й са лъжливи.

Как коментира обвиненията срещу себе си самият Роналдо - четете в този материал. 

Още по темата

Please select answer!