Никол Шерцингер и Pussycat dolls били "кръг от проститутки", а не музикална група


Никол Шерцингер и Pussycat dolls били "кръг от проститутки", а не музикална група
Снимка: Guliver/GettyImages

3174 0

Жесток скандал разтресе света на музиката, а в центъра на скандала е бившата група на Никол Шерцингер - Pussycat Dolls. Сексапилните момичета, които формираха убийствена група, дадоха старт на кариерата на Никол, която се изстреля на върха на славата дори след разпадането на групата.

Но в понеделник разкрития на Кая Джоунс - една от колежките на Шерцингер в групата, отекнаха в цял свят. Вдъхновена от разкритията за сексуалния тормоз от страна на Харви Уайнстийн, тя реши да разкрие, че Pussycat Dolls са били момичета на повикване, а не певици и момичешка група.

"Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И между другото пеехме и бяхме известни, докато всеки, който ни притежаваше, правеше пари“, споделя Кая Джоунс в поста си в Twitter.

"Колко зле беше? Много - достатъчно, че да се откажа от мечтите си, приятелките си и 13 милиона долара в договори. Знаехме, че ще бъдем №1. За да си част от отбора, означаваше, че трябваше да си легнеш с когото кажеш. Това беше тяхното предимство - почнеш ли веднъж, вече могат да го използват като предимство, за да те принудят да го правиш още и още. Никой не ми обърна внимание, когато исках да говоря - медиите не искаха и да чуят. Сега обаче мога да бъда чута", пише още Кая, а отзвукът беше много сериозен.

Обвиненията са срещу промоутъра на бандата, който категорично отрече думите на Кая.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички