Неразбран: Григор откровен за личния си живот и ефектът му върху играта на корта


Неразбран: Григор откровен за личния си живот и ефектът му върху играта на корта

2844 0

Григор Димитров даде любопитно интервю за италианското издание "La Repubblica", в което е обърнато внимание на личния му живот и това как през годините е афектирал върху представянето му в световния тенис тур.

Както е известно, имаше сериозен период от време, в което се обръщаше повече внимание на връзките му със Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер, както и безспирните слухове за него и Южени Бушар. Но Димитров е категоричен, че е бил неразбран и през годините е имал много тежки моменти, най-вече заради хора от неговото обкръжение, които вече не са около него.

"Дали личният ми живот влияе върху начина, по който ме възприема светът? Мисля, че бях неразбран. Без да ме познават, хората имаха грешно възприятие за мен. Разбира се, имаше тежки моменти, в които не бях заобиколен от правилните хора... Но нека забравим за това клише с гаджетата от Серина до Мария, безсмислено е да го обсъждаме", обясни Григор.

"Бих казал, че е лесно да се изгубиш в нечия красота, но това грешно ли е? Със сегашната ми приятелка Никол съм по-внимателен относно личния ми живот", добави Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички