Неймар се разплака на рождения си ден, Алвеш и Мбапе забавляват гостите (ВИДЕО)


Неймар се разплака на рождения си ден, Алвеш и Мбапе забавляват гостите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3314 0

Най-скъпият футболист Неймар организира шумно парти в Париж по случай 27-я си рожден ден. Над 500 близки, приятели и съотборници на бразилеца уважиха празника му и се забавляваха цяла нощ за здравето на рожденика.

В хода на вечерта Ней произнесе реч, заради която се просълзи:

"Спортистите знаят колко ми е трудно да съм тук с патерици. Вие ми помагате да съм силен. Чувствам се щастлив благодарение на вас. Повече от всичко искам да се върна на терена и да играят футбол, защото това обичам. Най-хубавият подарък за мен ще бъде нова метатарзална кост", заяви бразилския голаджия.

В хода на купона пък Дани Алвеш и Килиан Мбапе бяха сред най-дейните на купона. Те се бяха облекли в тон с рожденика, като преобладаваше червеният цвят. Купона уважи още DJ Боб Синклер, както и бразилският певец Уесли Сафадан.

На 23 януари тази година в мач от турнира за Купата на Франция Неймар контузи неприятно глезена си. Има шанс той да не играе до края на сезона, но позитивните знаци са, че може да се завърне още през април за 1/4-финалите на Шампионска лига, но при положение, че ПСЖ отстрани Манчестър Юнайтед преди това.

РЕАЛ МАДРИД ДАВА СВОЙ АС И 120 МИЛИОНА НА ПСЖ ЗА НЕЙМАР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички