Мохамед Салах с нов хуманитарен жест за сънародниците си в Египет


Мохамед Салах с нов хуманитарен жест за сънародниците си в Египет
Снимка: Guliver/GettyImages

1712 0

Звездата на английския Ливърпул Мохамед Салах блесна с поредния си благороден жест към сънародниците си в Египет. Той е похарчил 45 000 долара за построяването на станция за почистване на вода и за пореден път доказва, че иска да да подобри живота на тези, които нямат неговите възможности.

По-рано през кариерата си Салах на няколко пъти даряваше пари за различни дейности, като първо даде нужната сума пари, за да бъде построена болница, а също така помага и за образованието в Египет.

През кампанията Салах бе най-добрият играч на Ливърпул. В последните мачове обаче той не намери пътя към вратата на противниците на "червените". В момента обаче голаджията е готов отново да върне познатата си форма, за да помогне на мърсисайдци в заключителните мачове за сезона. Ливърпул има един мач от Висшата лига - срещу Брайтън, в който момчетата на Юрген Клоп се нуждаят от равенство, за да се класират за участие в Шампионска лига и през следващия сезон. Освен това тимът от "Анфийлд" ще играе и финал в най-комерсиалния футболен турнир, като на 26 май ще се изправи срещу Реал Мадрид в Киев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички