Мбапе блести на новата корица на "Тime Magazine" (СНИМКА)


Мбапе блести на новата корица на "Тime Magazine" (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

1661 0

Сещате ли се за футболист в последните 20 години, чиято кариера да се издига по-бързо от тази на Килиан Мбапе?С голям брой отличия, а само на 19 години, той бързо се превръща в една от големите звезди на модерния футбол.

Освен това той се превърна в едва четвъртия футболист, който се появява на корицата на "Time Magazine". Преди него това са правили Лионел Меси, Неймар и Марио Балотели.

В последните години Мбапе е френският футболист, за когото се говори най-много. Той пристигна в ПСЖ от Монако за зашеметяващите 190 милиона евро, а в рамките на две години стана шампион на страната с двата отбора в Лига 1 и то преди да навърши 19 години. Освен това той направи и страхотно Световно първенство, където спечели златните медали с тима на "петлите". 

СИНЪТ НА НЕЙМАР ГО РАЗОЧАРОВА - ФЕН Е НА МБАПЕ

До момента в кариерата на Мбапе, той е изиграл общо 135 мача, в които е вкарал 67 гола. На сметката си има злато от Световно първенство, две титли от Лига 1, договор за 5 милиона паунда на година със спортния гигант "Nike" и е на корицата на едно от най-известните списания в целия свят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички