Марокански модел разкри уникалния начин, по който Кристиано Роналдо "я вкарал в леглото"


Марокански модел разкри уникалния начин, по който Кристиано Роналдо "я вкарал в леглото"
Снимка: Getty Images/Guliver

8824 0

Мароканският модел Амал Сабер разкри за уникален начин, по който суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо я е "вкарал в леглото" си. 

Британският таблоид "The Sun" разказва историята. 28-годишната красавица се срещнала с португалеца през 2014 година в ресторант, като по-късно двамата отишли в дома на Роналдо. Там се усамотили, като прекарали нощта заедно и изпили доста шампанско.

Всичко започнало с това, че Роналдо поканил свой приятел на ресторант и поискал той да доведе Сабер. Красавицата бързо разбрала какво се случва и не пропуснала да се пошегува с футболиста, заявявайки, че с костюма, който бил облякъл, приличал на сервитьор.

"Това е моят начин за флирт. Той го прие добре. Каза ми, че не харесва блондинки, но си пада по мен", разказва мароканката.

Когато госпожицата пожелала да си тръгне, Роналдо я помолил да остане, за да отидат в дома му и да ѝ покаже кучетата си.

КРАСИВАТА АМАЛ САБЕР МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА SPORTLIVE.BG

"Отидохме в тях, после в спалнята му. Имаше огромен телевизор и снимка на Ирина Шейк (б.р. - тогава Роналдо е гадже с Шейк) зад него. Пихме шампанско. Тази вечер няма как да бъде забравена. Беше специално, останахме заедно до 5 сутринта, после един негов приятел ме закара в къщи", разказва още красавицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички