Кинси Волански разкри как реагира баща ѝ на изскачането във финала


Кинси Волански разкри как реагира баща ѝ на изскачането във финала
Снимка: Instagram

7737 0

Моделът Кинси Волански, която стана известна, след като нахлу на терена по време на финала в Шампионска лига в Мадрид, разказа каква е била реакцията на баща ѝ след този акт. Блондинката заяви, че възнамерява отново да нахлуе на мач, за да стане още по-популярна.

"Разбира се, че не казах на родителите си какво ще правя. Дали бяха изненадани? Татко просто почувства облекчение, че не съм била чисто гола, когато изскочих на терена", заяви Волански пред "The Sun".

"Когато навърша 30 години, планирам да спечеля достатъчно пари, за да напусна модния бизнес и излизането във финала на Шампионска лига само ще ми помогне. Броят на последователите ми в Instagram надмина 2 милиона, такава реклама не се купува", допълни жената.

"Планувам отново да изскоча на терена в някой мач, за да увелича популярността си. Изведнъж стана известна в цял свят, получих много предложения за работа. Не мисля, че съм навредила някому, просто беше забавно", каза още Волански. А какво любопитно разкритие направи тя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички