Гришо и Никол - разделени?


Гришо и Никол - разделени?

8695 0

Английският вестник "Daily Mirror" излезе с много интересна информация около Григор Димитров и Никол Шерцингер. Според таблоида, една от най-коментираните двойки в света е пред раздяла, след като двамата са си взели почивка един от друг.

Изданието се позовава на приятел на певицата, който разкрива, че основната причина за проблемите помежду им е разстоянието, което често ги разделя за седмици и дори месеци.

"Те си взеха кратка почивка един от друг наскоро, но нещата не изглеждат добре, не мисля, че ще се оправят. Не че Григор е лош човек или не се отнася добре с нея, но връзката им трудно се поддържа, защото често са на разстояние. Този път обаче приятелите им смятат, че всичко ще приключи скоро", обяснява пред медията източник, близък до обкръжението на Никол.

Информацията на таблоида идва след като Григор Димитров изглежда в много добри отношения с бившата си приятелка Мария Шарапова. В същото време Никол и Гришо скоро не са били заедно, което дава основа на подобни слухове. Официална информация от двете страни обаче липса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички