Фенска логика: Мразим съдията, да съсипем жена му (СНИМКИ)


Фенска логика: Мразим съдията, да съсипем жена му (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

3498 0

Съдията Майкъл Оливър, който взе тежкото решение да отсъди дузпа за Реал Мадрид срещу Ювентус, е най-мразеният човек сред феновете на "бианконерите", както и тези на Барселона, които също продължават да сипят обиди по един от най-проспериращите рефери в световен мащаб. Едва на 33 години британецът взе много важно решение, което според повечето мнения е било правилно. Дори Христо Стоичков, който мрази "кралския клуб", беше категориче - дузпа има.

Феновете обаче не се интересуват от това. Те знаят само, че техният отбор отпадна в последните секунди на най-добрия мач, който отборът им беше изиграл през сезона. И някой трябваше да е виновен. Привържениците обаче избраха изключително нелепа цел, върху която да излеят какви ли не обиди - съпругата на Майкъл Оливър - Луси.

В пика на социалните мрежи всякакви хора могат да дадат своето мнение, но феновете брутално атакуваха и двамата, защото... са ходили на почивка в Мадрид. Явно това е ясно доказателство, че Майкъл Оливър е луд фен на Реал. Поне такава е "фенската" логика.

Най-гнусно обаче е отношението към неговата съпруга. Представяме ви част от "по-меките" обиди, защото не е редно да използваме подобен език в медия:

"Жена рефер?? Ахахаха, какво е това, паралелна Вселена? Хубава анти-италианска двойка, не смейте да идвате в Италия. Наслаждавайте се на Испания и Мадрид. Престъпници" - Антонио Сарабели.

"Двойка, направена от лайна" - Делатенс (какъвто и никнейм да е това).

"Надявам се да се задавиш с парите, които сте взели от Испания" - Моупмен.

"Ти и ш*баният ти съпруг може да се качите на това" - Моли.

"Съпругът ти е боклук. Чакай... ти също си боклук" - Ceelon.

Това е малка част от отвратителното поведение, на което Луси Оливър става обект в последните 2-3 дни. За щастие, в Италия хората веднага намериха начин да неутрализират отвратителните съобщения към жената на рефера, като беше стартиран тренд #ItaliaLovesMichealOliver.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички