Ех, Никол, Никол - блян български и неосъществим (СНИМКИ)


Ех, Никол, Никол - блян български и неосъществим (СНИМКИ)
Снимка: Instagram/Nicolescherzy

7539 0

„Григор Димитров и Никол Шерцингер пристигнаха в България“, „Горещата Никол вече е у нас“, „Григор заведе Никол на пица в София", "Никол гушка майката на Гришо“ и още стотици подобни заглавия взривиха медийното пространство у нас през изминалите дни.

Огромният интерес към световноизвестната певица и българската звезда се простираше от това кога точно са кацнали на българска територия, през въпросите къде ще спят влюбените гълъбчета, какво са яли, пили и дишали, та чак до това ще хапне ли красивата Никол българска осмянка в Хасково...

Ще хапне или не – предстои да разберем, но едно е сигурно: шоколадовата хубавица се радва на небивал интерес у нас. Какво друго установихме със сигурност тези дни – тя може и да има милиони фенове по цял свят, но един от най-настоятелните да се докоснат до нея се казва Тодор Петров и живее в София.

Тодор като истински хищник и професионален папарак успя да издебне Никол още при кацането и у нас. „Тя беше много мила. Григор първоначално ревнуваше и не искаше да се снимаме с приятелката му, но тя каза, че няма проблем“, така развълнувало разказа за първата си среща с певицата Тодор, с което почти не разплака зрителите на малкия екран. Каква трогателна среща!

Тодор обаче не спря до тук и не се задоволи с една среща. Като истински български мачо той не се отказа да дири своя блян и да зърне още веднъж снагата на Шерцингер. Разузнаването му го довежда до фитнеса на сестри Малееви, къде тренира Григор, когато е в България. Като ловец, дебнещ жертва си, Тодор ловко издебва появата на гаджето му отново. И следват нови снимки и нов опит на ухажора. Давай, Тошко! Крепостите не се превземат лесно, така както и красивите жени!

Тодор не се спира пред нищо! Опитал от сладострасния поглед на Никол отблизо, той я причаква за пореден път. Този път – по пижама и без капка грим. Да си представим гледката – Никол излиза неглиже след като току що се е събудила и опитала от френския кроасан, който ѝ е поднесал Гришо... Отпива от прясно изцедения фреш и излиза да подиша софийски въздух или... да прибере сутрешния вестник и...както да види – отново Тодор, загледан в кафявите ѝ очи, с течащи лиги и необладан порив. И следва снимка...щрак!

Ех, Никол, Никол, каква те e майка родила, каква си трева газила, каква си вода ти пила... Трябва да си горда не само че си повелителка на милиони мъжки сърца по цял свят, но и че спечели сърцето на Тодор - един иначе изявен фен на фолк певиците в България! И това ако не е чест!

На някои фенове може да им стига една снимка с любимеца им, но Тодор не се задоволява с малкото. И Тошко, хич да не ти пука, че Гришо ревнува от теб! Явно има за какво!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички