Черногорски вратар бе застрелян докато тренира


Черногорски вратар бе застрелян докато тренира
Снимка: Guliver/GEttyImages

1597 0

33-годишният черногорски вратар Горан Ленац е бил застрелян в главата докато е тренирал заедно със свой приятел на стадион "Бокел", информира bTV.

Стражът нямал отбор от година, но поддържал форма на спортното съоръжение. Медиите в Черна гора, позовавайки се на свидетели, съобщават, че по време на тренировката към Ленац се е приближил едър мъж, който е стрелял в главата на футболиста.

Веднага е повикан лекарски екип, който е откарал пострадалия в болница, но въпреки усилията на лекарите, той е починал около 23:00 ч. местно време.

След убийството полицията е блокирала града, но все още властите не са успели да заловят извършителя. Според местните органи на реда той е бивш или настоящ служител на футболен клуб "Бокел". За това те съдят по начина на бягство от местопрестъплението. Въпреки високата ограда около терена, извършителят е бил запознат добре с пътя за бягство. Очевидци твърдят, че е хвърлил няколко пиратки след убийството, за да уплаши евентуални свидетели.

Полицията пък проверява версията, че Ленац е бил следен пред убийството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички