Бербатов се забърка в изненадващ скандал: Дразни служителка на Тотнъм заради безплатна храна?


Бербатов се забърка в изненадващ скандал: Дразни служителка на Тотнъм заради безплатна храна?
Снимка: БГНЕС

7569 0

В неочакван малък скандал се забърка българската футболна звезда Димитър Бербатов в Лондон. Бившият нападател, известен като джентълмен и мил човек, е участвал в неособено красива ситуация по време на гостуването си на новия стадион на Тотнъм за мача с Ливърпул снощи. Благоевградчанинът се е държал неприемливо със служител на стадиона, твърди журналистът Аласдаир Голд.

Според колегата ни, Бербатов е влязъл в кафенето за медиите, 10 минути преди мача, за да потърси нещо за ядене. Тогава служител по кетъринга е поискал да види служебната му журналистическа карта, за да докаже, че може да яде от безплатната храна. Вместо Бербатов да отговори, това е направил негов колега, който е обяснил кой е Бербатов. В това време звездата небрежно е взел някаква хапка и я пъхнал в устата си. Той е погледнал жената с вид: "Какво ме занимаваш с глупости?", твърди Голд.

Служителката по кетъринга е била бясна от действията на бившия футболист на Тотнъм, но той само се е усмихнал и се е отдалечил. Според журналиста, усмивката му е била със стърчаща от устата му хапка. А какъв друг гаф направи българинът вчера на стадиона на Тотнъм вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички