Бербатов се забърка в изненадващ скандал: Дразни служителка на Тотнъм заради безплатна храна?


Бербатов се забърка в изненадващ скандал: Дразни служителка на Тотнъм заради безплатна храна?

5562 0

В неочакван малък скандал се забърка българската футболна звезда Димитър Бербатов в Лондон. Бившият нападател, известен като джентълмен и мил човек, е участвал в неособено красива ситуация по време на гостуването си на новия стадион на Тотнъм за мача с Ливърпул снощи. Благоевградчанинът се е държал неприемливо със служител на стадиона, твърди журналистът Аласдаир Голд.

Според колегата ни, Бербатов е влязъл в кафенето за медиите, 10 минути преди мача, за да потърси нещо за ядене. Тогава служител по кетъринга е поискал да види служебната му журналистическа карта, за да докаже, че може да яде от безплатната храна. Вместо Бербатов да отговори, това е направил негов колега, който е обяснил кой е Бербатов. В това време звездата небрежно е взел някаква хапка и я пъхнал в устата си. Той е погледнал жената с вид: "Какво ме занимаваш с глупости?", твърди Голд.

Служителката по кетъринга е била бясна от действията на бившия футболист на Тотнъм, но той само се е усмихнал и се е отдалечил. Според журналиста, усмивката му е била със стърчаща от устата му хапка. А какъв друг гаф направи българинът вчера на стадиона на Тотнъм вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама