Бербатов с официална покана за All Stars мача на 14 юни (ВИДЕО)


Бербатов с официална покана за All Stars мача на 14 юни (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1677 0

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов организира благотворителен мач, който ще бъде подкрепен от неговата благотворителна фондация и тази на португалската легенда Луиш Фиго.

Двамата, заедно с много техни приятели и бивши колеги ще направят истинско шоу на 14 юни в София на националния стадион "Васил Левски".

От няколко месеца бившият нападател на Манчестър Юнайтед разкрива футболисти, които ще бъдат част от неговия отбор в средата на юни, като сред тях личат имена като Едвин ван дер Сар, Неманя Видич, Райън Гигс, Патрис Евра, а вчера стана ясно, че и дългогодишният капитан на "лъвовете" и един от най-добрите приятели на Бербатов - Стилиян Петров - също ще е част от шоуто. Освен това на стадион "Васил Левски" ще дойде и легендата на националния ни отбор и Барселона Христо Стоичков.

Луиш Фиго пък ще разчита предимно на свои бивши колеги от звездния тим на Реал Мадрид.

В сайта YouTube се появи и официално видео, което е покана за феновете да присъстват на благотворителната среща на 14 юни.

"Световни звезди ще съберем тук. На 14 юни аз ще бъда на терена, а вие на трибуните", обещава Бербатов в краткото видео:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички