Аръм: Суши се държа като гадже на Кубрат, поведението ѝ бе к**венско!


Аръм: Суши се държа като гадже на Кубрат, поведението ѝ бе к**венско!
Снимка: Guliver/GettyImages

41375 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - легендарният Боб Аръм, най-накрая си каза в прав текст какво мисли за скандала с целунатата от българския боксьор репортерка Джени Суши. Американецът бе категоричен, че стореното от Пулев не е сексуален тормоз и обвини жената в леко поведение.

"Има клипчета на тази жена как танцува в скута на хора от екипа на Пулев след двубоя му! Луди ли са тези хора?! И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в к*рвенско поведение. Какво изобщо означава това?! Имало термин - "slut shaming", значи аз съм я наричал к*рва и това извинявало поведението ѝ", сподели бесният Аръм пред "IFL TV".

"Не знам, аз съм стар човек вече и не разбирам тези простотии, но знам какво е сексуален тормоз. Наистина знам какво е и това не беше сексуален тормоз. Светът, в който живеем, е полудял. Лудост е, не позволяват на хората да живеят". Легендарният промоутър не пропусна и да коментира адвокатката на Джени Суши:

"Адвокатката й "рови в л*йната". Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за обучение против сексуален тормоз! Не е ли това пълна лудост? Във вторник имахме цял симпозиум с хора от комисията, които да обясняват на този беден българин какво е сексуален тормоз, а той не е направил нищо лошо! Това за мен наистина е скандално", негодува той.

"По време на лагера на Кубрат тя (Джени Суши, бел.ред) се държеше горе-долу като нещо като негово гадже. След това тази жена идва да интервюира Пулев... Тя го пита кога ще се бие за титла, защото вярва, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше шампионът по това време. И той я прегърна и я целуна. Това стана много популярно в интернет и някак си тази жена с адвокатката ѝ подадоха жалба в комисията на Калифорния", каза още 87-годишният мениджър. Какво още разкри Аръм за скандалното поведение на Суши преди двубоя на Кубрат Пулев четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички