ВИДЕО: Скандалният гол на Лукаку, който порази окончателно Лудогорец


ВИДЕО: Скандалният гол на Лукаку, който порази окончателно Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

14577 0

Лудогорец беше изхвърлен от Лига Европа, след като "орлите" за втори път в рамките на седмица бяха победени два пъти от Интер. За разлика от двубоя в Разград обаче, българският шампион поведе на "Джузепе Меаца" и имаше реална възможност да вземе точка, а и дори победа над италианския гранд. 

В края на първото полувреме Интер успя да стигне до пълен обрат, но победният гол на Ромелу Лукаку е един от най-странните, а и смешни, в тазгодишното издание на Лига Европа

В последната минута на 4-минутното продължение Лукаку и Санчес комбинираха на двойно подаване, като чилиецът изведе белгийския си партньор в нападението с висок пас зад гърба на отбраната. Лукаку стреля с глава, но Пламен Илиев придвидливо излезе и успя да блокира удара му. Нападателят вече беше на тревата, когато топката се върна при него, удари го по главата и влетя в мрежата за 2:1. 

Малшанс за Лудогорец беше и първият гол на Интер, след като Бираги стреля от движение в наказателното поле, топката се удари в крака на Терзиев и заблуди Илиев, който допусна гол в близкия ъгъл. Именно двете странни попадения бяха в основата на това треньорът Павел Върба да обяви, че Лудогорец е допуснал евтини попадения (интервюто четете тук)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички