СНИМКА: Световен шампион, играч на Байерн Мюнхен, наруши карантината и катастрофира


СНИМКА: Световен шампион, играч на Байерн Мюнхен, наруши карантината и катастрофира
Снимка: Getty Images/Guliver

2933 0

Световният шампион с Германия от 2014 и футболист на Байерн Мюнхен - Жером Боатенг, наруши карантината и катастрофира. Баварците вече са глобили защитника за неподчинение, въпреки че самият той има уважителна причина.

"Жером Боатенг е напуснал Мюнхен вчера без разрешение от клуба. Боатенг е престъпил препоръките на клуба, отдалечавайки се прекалено далеч от дома си. Тези мерки върху играчите се налагат предвид ситуацията в съответствие с правителствените директиви относно ограниченията на движението и препоръките на здравните власти. Според полицейския доклад - Боатенг не е ранен, но щетите се оценяват на около 25 000 евро" - заявиха от Байерн.

Боатенг обясни действията си с това, че синът му е бил в болница: "Знам, че беше грешка да не информирам клуба за намерението си, но тогава мислех само за сина си. Той не беше в добро здравословно състояние. Ако синът ми ми се обади, разбира се, че ще отида, без значение кое време на деня е".

След като футболът из почти цяла Европа е прекратен, време е да се пренесе голямото испанско съперничество, познато като "Ел Класико", между Барселона и Реал Мадрид извън футболния терен. Двата тима ще водят борба за привличането на играч на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички