Деле Али заприлича на наркобарон (СНИМКА)


Деле Али заприлича на наркобарон (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2614 0

Футболистът на Тотнъм Деле Али отнесе доста подигравки от колегите му от Висшата лига, след като качи снимка в Инстаграм. На снимката може да се види, че английският национал е променил външния си вид по време на карантината, като е пуснал мустак.

Някои от играчите от Висшата лига не се забавиха с коментарите под публикацията на 24-годишния полузащитник, като го сравниха с мексиканския наркобарон Ел Чапо. Съотборниците на Деле Али в Тотнъм Танги Ндомбеле и английските национали Джеймс Мадисън и Бен Чилуел бяха сред тези, които коментираха. Лондонският фризьор Джъстин Кар, който пътува с националния отбор на Англия в Русия, за да се грижи за прическите на футболистите, пък бързо го асоциира с Хоакин Гузман.

Самият Деле Али счете коментарите за забавни и дори ги публикува като история в Инстаграм. А ето какъв неприятен инцидент сполетя футболистът на Тотнъм преди няколко дни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички