Ливърпул разпродаде всичките си налични фланелки след спечелването на титлата


Ливърпул разпродаде всичките си налични фланелки след спечелването на титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

2645 0

Ливърпул е продал целия си запас от фланелки на тима, произведени от "New Balance" за сезон 2019/20, съобщава "Daily Mail". Тези дни, 7 кръга преди края, мърсисайдци станаха шампиони на Англия, което е предизвикало скок в търсенето на клубни артикули от страна на феновете.

Ливърпул не е успял да задоволи търсенето и "New Balance" е изчерпал наличното количество стоки. От клуба са поискали от компанията да направи допълнителна партида фланелки, но тя е отказала, тъй като спира сътрудничеството си с клуба в края на сезона.

През сезона английският гранд е продал 1,7 милиона от фланелките си. Клубът записва рекорд в това отношение за трети сезон подред. От следващия сезон технически спонсор на Ливърпул ще бъде "Nike". От "New Balance" са опитали да докажат в съда правото си за нов договор с "червените", но са се провалили.

В договора с "Nike" е вписана не само фиксирана сума, но и 20-процентен дял от продажбата на артикули, което ще позволи на клуба да спечели още пари. А какви са трансферните планове на клуба вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички