Меси и Роналдо изкараха милиони от Instagram в пандемията


Меси и Роналдо изкараха милиони от Instagram в пандемията

1563 0

По време на кризата с коронавируса, когато спортът в Европа и големи части от света беше спрял, футболните клубове регистрираха големи загуби. такива имаше и за футболистите, които не взеха своите бонуси и на голяма част от тях се наложи да намалят своите заплати.

Кризата, изглежда, не важи в пълна степен за теб, ако се казваш Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Двете суперзвезди на съвременния футбол са заработили над милион евро от... Instagram, съобщава "Daily Mail".

За 2 месеца под карантина Роналдо е спечелил 2,1 милиона евро. Той е публикувал 4 рекламни поста. Неговите последователи в социалната мрежа за 219 милиона. Капитанът на Барселона е публикувал същия брой рекламни постове. Той обаче е спечелил 1,45 милиона. Неговите последователи в Instagram са 151 милиона.

На трето място по приходи в пандемията е звездата на ПСЖ - Неймар. Неговият доход е 1,3 милиона, последователите му са 138 милиона. На четвърто място сред спортистите е легендарният баскетболист Шакил О'Нийл, чиито 16 рекламни публикации са му донесли 653 000 евро. А кои са спортистите, заработили най-много за периода 1 юни 2019 – 1 юни 2020 г. вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама