За фенове на Реал : Подарете си страхотно изживяване с Мадрид и срещата Реал - Атлетик


За фенове на Реал : Подарете си страхотно изживяване с Мадрид и срещата Реал - Атлетик
Снимка: Getty Images/Gulliver

2412 0

Официален Фен Клуб Реал Мадрид – България, съвместно с „Шарки Адвенчър“, имат удоволствието, да ви поканят на едно незабравимо изживяване в Мадрид.

Всеки, който има желание, може да се включи в организираната от нас екскурзия и да изживее 90 незабравими минути на Сантиаго Бернабеу.

„Гвоздеят“ на уникалното по рода си събитие е посещение на домакинската среща на Реал Мадрид с Атлетик Билбао.

Мачът с баските ще бъде много емоционален и подобно изживяване е мечта за всеки един мадридист.

Предвиден е и „Тур Бернабеу“, където милиони фенове на „кралете“, остават омагьосани от „бялата магия“, разглеждайки както самия стадион, така и многобройните исторически експонати и мултимедийни атракции.

Подготвена е и Обиколка на Мадрид, на която с помощта на професионален екскурзовод, ще имате възможност да разгледате забележителностите на града и да научите любопитни факти за тях.

Ние ви предлагаме един „пакет“, в който всичко ще е добре организирано и ще ви остави без дъх в столицата на Испания.

Всеки, който има интерес и желание, да се запише за Екскурзията, може да пише на Лично Съобщение на Страницата и да получи повече информация и детайли по събитието. Кампанията започва от днес!

*Организацията, има фиксирана бройка и след нейното попълване, няма да се приемат повече записвания!

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ТУК!

ЗА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ФЕНКЛУБА НА РЕАЛ МАДРИД В БЪЛГАРИЯ ГЕОРГИ ХРИСТОВ (КОНТАКТ ТУК)

Ето и детайлна програма за Събитието :

19.04.2019 – 22.04.2019

4 дни / 3 нощувки

Мадрид е един от най-важните градове на Стария континент. Освен безбройните великолепни дворци и чудеса на архитектурата, тук ежегодно се стичат милиони туристи, които искат да усетят на живо тръпката от спектаклите по корида и фламенко – двете емблематични за Испания мероприятия. В Мадрид витае типичната южняшка атмосфера, а нощният живот е като вихрушка, която неусетно повлича дори и по-лежерно настроените посетители. Посещавайки града ще усетите духа на отминалите векове, когато Мадрид е бил резиденция на няколко кралски династии и ще се потопите в една културна приказка, илюстрирана с паркове, фонтани и палати, всеки един от които е достоен да бъде наречен „произведение на изкуството”.

Ден 1 (19.04.2019) :

Среща на летище София в 14.30. Заминаване от София в с полет на „Ryan Air” за Мадрид, Испания. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Ден 2 (20.04.2019):

Закуска. Обиколка на Мадрид ( по- желание , срещу допълнително заплащане : 30 € ) Музеят „Кралица София“, с експонати предимно от испанското съвременно изкуство; гара Аточа; булевард „Прадо“ известен с името си „Алея на изкуството“; музея „Прадо“, един от най-известните музеи в света, прочут с колекциите си от картини на Веласкес, Гоя и други испански майстори; музеят „Тисен-Борнемиса“, с богата колекция от картини на западноевропейски худовници; парка „Ретиро“, площад „Сибелес“, Испанската национална банка; Дворецът на съобщенията, където днес се помещава кметството на Мадрид; булевард „Гран Вия“, пулсиращото сърце на Мадрид; площад „Испания“, със статуята на Мигел де Сервантес и неговите именити герои „Дон Кихот и Санчо Панса“; Кралският дворец и катедралата „Алмудена“; площад „Виля“; пазарът „Сан Мигел“, последният пазар в испанската столица с желязна конструкция и площад „Пуерта дел Сол“, център на социалния живот през XVII и XVIII век. . Връщане в хотела.Нощувка.

Ден 3 (21.04.2019)

Свободно време . Привечер посещение на футболната среща Реал Мадрид – Атлетик Биобао на митичния ст. “Сантяго Бернабеу”. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.

Ден 4 (22.04.2014)

Закуска. Закуска. Посещение на музея на Реал Мадрид на стадион “Сантиаго Бернабеу” ( по-желание, срещу допълнително заплащане – 28 €), където можете да направите едно „пътешествие” из цялата история на клуба, да видите всичките му постижения и звездни мигове от самото му създаване до днес чрез предмети, образи, видео и най-модерна милтимедия. Съвсем наскоро беше добавена към музея и нова зала „Най-добрият клуб в историята”, както и кът, посветен на наскоро починалия Алфредо Ди Стефано.

Заминаване за София в 19.50.

Хотел Възрастен в двойна стая - 399 евро / 782 лв

Трети възрастен - 399 евро / 782 лв

Eдинична стая - 489 евро / 959 лв.

Дете / 1.99 – 12.99 г / с 2-ма възрастни - 369 евро / 724 лв.

Hotel BB Madrid Las Rozas 3*

(https://www.hotel-bb.es/en/hotel/madrid-las-rozas)

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

- 3 нощувки със закуски в Hotel BB Madrid Las Rozas 3*

- Самолетен билет София – Мадрид – София с 1 брой багаж с размери 40x20x25cm

- Трансфер летище – хотел – летище

- Трансфер хотел – стадион “Сантяго Бернабеу” - хотел

- Медицинска застраховка с 10 000 евро покритие

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език, по желание – 30 eвро

- Посещение на музея на Реал Мадрид на стадион “Сантяго Бернабеу”с организиран транспорт и билет, по желание – 28 евро

- Билет за мача Реал Мадрид – Атлетик Биобао , по – желание , между 70 – 100 евро / цената ще се уточни 2 седмици преди заминаване /

- Допълнителен чекиран багаж , по-желание – чекиран багаж до 10 кг (55 x 40 x 20) – 20 eвро

*Минимално количество за осъществяването на доп. Екскурзии : 25 души

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ

EКСКУРЗИЯ ДО МАДРИД

* Среща на летище София, 2 часа преди полета

19-04-2019 FR6409 София Терминал 1 16.30 19.15 Мадрид

22-04-2019 FR6410 Мадрид 19.50 00.15 София - Tерминал 1

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ТУК!

ЗА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ФЕНКЛУБА НА РЕАЛ МАДРИД В БЪЛГАРИЯ ГЕОРГИ ХРИСТОВ (КОНТАКТ ТУК)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички